Allt du behöver veta om att bleka tänderna hemma

Det var väl egentligen bara en tidsfråga innan tandblekning hos tandläkaren inte längre var något som höll. Problemet med att bleka tänderna hos tandläkaren är priset för blekning. Men med tanke på att tandläkaren faktiskt måste ha lön jämfört med om du bleker dem själv så faller det ganska naturligt.

Många kan känna att det är tryggare att bleka tänderna hos tandläkaren för det kommer göra en undersökning och kolla om du bl.a ha hål i någon tand som måste lagas, dessutom har du möjligheten att rådfråga tandläkaren när du är där. Tandläkare är också väldigt duktiga på att argumentera emot att bleka tänderna själv.

Du bör dock alltid gå på undersökningar hos tandläkaren för att se om du har hål. Planerar du att bleka tänderna kan det vara bra att ha gjort det i förväg och det rekommenderar även de som säljer tandblekningsprodukter som du kan använda hemma. Och eftersom tandläkaren använder samma blekningsgel som den du använder för att bleka tänderna hemma så försvinner argumenten varför du ska gå till tilltandläkaren och bleka dina tänder.

Istället för lägga 3000kr för att blekat änderna hos tandläkaren så kan du välja tandblekningsprodukter för 300-500kr för att göra det själv hemma i TV-soffan. Och det är defintivt inget sämre alternativ…

Vill du köpa tandblekning att använda själv så kolla på http://www.tandblekningar.net för mer information.

Annonser

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: