Allt du behöver veta om att bleka tänderna hemma

Förut var det bara rika människor som hade råd att bleka tänderna och på så sätt bli av med missfärgningar som uppkommit av ålder samt konsumtion av tobak, kaffe samt te. Att tandblekning är dyrt är fortfarande en myt som lever, men tack vare Internet är det även allt fler privatpersoner som har upptäckt hur lätt det är att få ett vackert och vitt leende utan att det behöver kosta skjortan.

Förutom tandblekning hos tandläkaren, som inte längre är den vanligaste metoden, finns det  även många andra och billigare sätt att bleka tänderna på. En vida spridd metod är tandblekning med hjälp av s.k. whitening-tandkräm, men tyvärr så är inte tandkrämerna alltid lika bra som de låter. Tandkrämerna ger oftast inte ett så bra resultat som önskas och kan i värsta fall till och med slita på tändernas emalj och förstöra dem – speciellt om du använder ett okänt märke. Därför är tandblekning med whitening-tandkräm inte att rekommendera, de fungerar bäst för att bibehålla redan vita tänder.

En allt mer populär metod att bleka tänderna är med hjälp av ett sorts tandblekningsgel som appliceras i två tandskenor som är utformade efter användarens mun och som sedan används under en till två timmars tid åt gången i några veckors tid. Dessa tandblekningskit går att köpa billigt på Internet och ger ett lika bra resultat som hos tandläkaren.

Läs mer om tandblekning och vad det kostar att bleka tänderna själv på www.tandblekningar.net. Tandblekningar.net är en komplett portal med information och prisjämförelse av av tandblekningsprodukter.

Andra hemsidor som kan vara intressanta är www.alltomtandblekning.com, www.tandblekning.se och www.brilliantsmile.se.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: